פשטידת גבינות במעטפת עלים

אסתי חדד Comments Off on פשטידת גבינות במעטפת עלים
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: דבורי מרטון

הפשטידה מהממת וטובה בהקפאה לפני האפייה. כך שאפשר בפעם אחת להכין כמות ואפשר להקפיא חלק ואופים מתי שרוצים.

מצרכים:
ליטר חלב
כוס וחצי סולת
1/2 ח' חמאה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים לתוך סיר ומביאים לרתיחה. ברתיחה מקטינים את הלהבה וממשיכים בערבוב הבלילה עד להתעבות המסה 5-7 דק'.
מורידים מהאש, מוסיפים אבקת אפיה ומצננים: לא חובה קירור מלא להמשך הפשטידה.

לקערה נפרדת מכניסים:
2 קוטג' גבינה
גביע גבינה 5%
1 שמנת חמוצה
חב' גבינת חרמון מגורדת גס
3 ביצים

מוסיפים את התערובת שבישלנו ומאחדים מסות, טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
פורסים בצק עלים בתחתית תבנית או תבניות אישיות, ממלאים במילת הגבינה ומסדרים מעל רצועות בצק עלים בצורת שתי וערב.



0 תגובות